Hvem er vi?

Vi er en leverandør av lydanlegg - høyttaleranlegg - teleslynge - AV anlegg - profesjonelt lysutstyr og sceneteknikk

Solid fagkompetanse etter mange år i bransjen ligger til grunn enten det gjelder prosjektering, løsningsvalg, installasjon eller dokumentasjon, - eller enkle råd for hvilke produkter du bør velge.

Vest AV prosjekterer komplette løsninger i nybygg eller ved rehabilitering.

Hva tilbyr vi?

Enten det er en skjerm,LED vegg, projektor, interaktiv tavle, videokonferanse eller annet AV teknisk utstyr er vår oppgave å finne de beste løsningene. Nettopp fordi vi har tilgang til alle varemerker på markedet setter vi sammen løsningene som passer akkurat ditt prosjekt, slik at det blir optimalt.

Med de riktige løsningene kan ulike rom få flere funksjoner. Lyd og bildeutstyr kan gjøre kantinen din om til et stort møterom og en infoskjerm på kontorveggen kan raskt gi deg tilgang til en ekstra møtearena.

Vi leverer løsninger til kontor, kantiner, butikker, hotell- og konferanserom, resepsjoner, kjøpesentre, idrettshaller og -anlegg, rettssaler og kirker mm.

Vi samarbeider tett med konsulenter, arkitekter og elektroinstallatører. Send oss tegninger, bilder og en beskrivelse av hva som inngår i ditt prosjekt så får du et godt forslag til løsning tilbake fra oss.

Vi er ikke fornøyd før du er fornøyd
Alle våre ansatte har solid fagkunnskap og stort engasjement. Vi strekker oss langt for at du skal få en best mulig løsning tilpasset behov, funksjon, bruksområde og prisramme. Vi er opptatt av å yte personlig service og oppfølging.

Vi tror den beste markedsføringen er å sørge for at alle kunder opplever best mulig service når de er i kontakt med oss. Alle leveranser skal være en best mulig referanse inn mot vårt neste prosjekt.